Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wilder: «Δεν έχω χάσει καθόλου τον θαυμασμό μου για τον Jurgen»

Wilder: «Δεν έχω χάσει καθόλου τον θαυμασμό μου για τον Jurgen»

O Chris Wilder παραχώρησε τη συνέντευξη τύπου του για το παιχνίδι της ομάδας του με τη Liverpool την Κυριακή, αναφερόμενος σε αυτή και στον Jurgen Klopp.

Πέραν των απαντήσεών του για τον τρόπο προετοιμασίας της ομάδας του για το αυριανό παιχνίδι και για μη σχετιζόμενα με τη Liverpool θέματα, ο προπονητής της Sheffield United ρωτήθηκε τόσο για το πώς βλέπει την πρόσφατη φόρμα  της ομάδας μας και τις πιθανότητες νίκης των Blades στο αυριανό παιχνίδι, όσο και για τις σχέσεις του με τον Jurgen Klopp, η οποίες νωρίτερα μέσα στη σεζόν φάνηκαν να διαταράσσονται, με αφορμή τις διαφωνίες τους για το θέμα της ψήφισης ή της μη ψήφισης του κανονισμού των 5 αλλαγών και τον χαρακτηρισμό του ενός προς τον άλλον ως «εγωιστή».

  • Αρχικά ρωτήθηκε αν τα επόμενα παιχνίδια της Sheffield, ξεκινώντας από αυτό με τους Reds, είναι ζωτικής σημασίας προκειμένου η ομάδα του να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες παραμονής της:

«Έχουμε πάντα πίστη και είμαστε θετικοί. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε παιχνίδια. Πιστεύουμε, όπως είπε και ο David McGoldrick, ότι μπορούμε να κερδίσουμε την Κυριακή. Ρεαλιστικά, πρέπει να παίξουμε εξαιρετικά καλά και να αξιοποιήσουμε τις φάσεις μας.»

  • Για την πρόσφατη φόρμα της Liverpool είπε τα εξής:

«Οφείλω να πω ότι δεν είναι δικό μου θέμα για να το σχολιάσω. Έχουν μία ομάδα με τεράστια ποσότητα ταλέντου, παίκτες-νικητές για μεγάλη χρονική περίοδο, ήταν πρωταθλητές κόσμου, Ευρώπης, άνετοι νικητές της Premier League, μπορεί ακόμα και η λέξη ‘άνετοι’ να είναι μικρή, και έχουν έναν απίστευτα ταλαντούχο προπονητή πού έχει επιτύχει πολύ στην καριέρα του.»

  • Τέλος, οι δηλώσεις του Wilder σε δημοσιογράφο της Sheffield Star για το θέμα των σχέσεών του με τον Klopp ήταν οι ακόλουθες:

«Η σχέσεις είναι απολύτως καλές.»

«Δεν έχω τίποτα άλλο πέρα από θαυμασμό για τον Jurgen, είναι προπονητής κορυφαίου επιπέδου. Ο κόσμος μιλάει, πολλά λέγονται, αν ήμουν ‘μη μου άπτου’ σε όλα όσα λέει ο κόσμος σε όλη αυτή τη διαδρομή δε θα έκανα αυτή τη δουλειά.»

«Βλέπω τι λέει η πλειοψηφία των ανθρώπων στα media κατά τη διάρκεια της πορείας μου ως προπονητή.»

«Είναι απίστευτα ταλαντούχος προπονητής, είναι νικητής, όλοι προσπαθούμε να νικάμε, και το έχει κάνει αυτό με απίστευτο τρόπο.»

«Αν (τα λόγια του Klopp για εκείνον) τα είπε προσωπικά (για μένα), δεν τα πήρα προσωπικά, και δεν απασχολώ το μυαλό μου πλέον με αυτά τα θέματα.»

Jurgen Klopp και Chris Wilder στους πάγκους τους στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Anfield.
Jurgen Klopp και Chris Wilder στους πάγκους τους στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com